Ats Purje kerkis Soome liiga parimaks väravakütiks

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ats Purje.
Ats Purje. Foto: Peeter Langovits

Eesti jalgpallikoondise ründaja Ats Purje on meeletus hoos, sest pärast tänast on ta viimases kuues mängus Soome kõrgliigas juba seitse väravat löönud. Hooaja üldarvestuses on eestlane üheksa tabamusega suurim väravakütt.

Juulis alanud väravapidu sai jätku ka augustis, kui Purje täna võõrsil Kuopio Palloseura 1:3 kaotusmängus Rovaniemi Palloseura vastu 49. minutil külaliste ainsa värava sepistas. Lisaks sai mees kirja täismängu, vahendab Soccernet.ee.

Võiduta jäid Veikkausliigas ka teised eestlased, kui Mihkel Aksalu ja Gert Kamsi leivaisa SJK kodus Turu Interi vastu 0:2 kaotuseisust küll välja tuli, kuid 2:2 viigiga leppis. Aksalu tegi väravasuul kaasa kõik minutid, paremkaitsja Kams istus terve lahingu pingil.

Liigatabelis on SJK 36 silmaga kolmas, KuPS 30 punktiga neljas.

Soome esiliigas sai taas suure võidu liider KTP (4:1 JIPPO vastu), kelle väravaasuul tegutses kogu kogumise vältel endine Nõmme Kalju puurivaht Kert Kütt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles