Video: MMil raske hoobi saanud Uruguay mängumees sai jälle peapõrutuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alvaro Pereira MMil.
Alvaro Pereira MMil. Foto: SCANPIX

Uruguay kaitsja Alvaro Pereira tundub olevat viimasel ajal ebaõnnesõdur, sest kui esmalt sai ta sel suvel toimunud jalgpalli MMil tugeva hoobi vastu pead, siis nüüd sai ta põrutada ka Brasiilia liigas peetud kohtumises.

Pereira koduklubi Sao Paulo meeskond kohtus Brasiilia liiga mängus Criciuma tiimiga, kui Uruguay mängumees kukkus nii õnnetult, et lendas näoli otse vastu maad. Pärast kukkumist tundus Pereira mõnda aega lebavat teadvusetult ja meditsiiniline personal tormas väljakule. Kuigi Pereira viidi platsilt ära, nõudis õnnetult kukkunud mängumees veidi aja pärast, et temaga on kõik korras ning peagi jooksis ta tagasi platsile.

See polnud Pereirale aga sel suvel esimene tõsine hoop, sest MMil tabas teda pähe inglase Raheem Sterlingu põlv. Hetkeks teadvuse kaotanud ja hoobist uimane Pereira talutati platsi äärde, kus Uruguay koondise arst näitas varumeeste pingi poole, et kaitsja tuleb välja vahetada. Pereira aga vihastas, rabeles end arstide haardest tagasi platsile ja mängis kohtumise lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles