Marko Kristal: ise ehitasime endale selle penalti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kristal.
Marko Kristal. Foto: Peeter Langovits

Levadia peatreener Marko Kristal nentis pärast 1:1 viigiga lõppenud meistriliiga 22. vooru kohtumist Flora vastu, et võidust jäädi ilma enda eksimuste tõttu.

«Ise ehitasime endale selle olukorra! Neli korda on võimalus see pall minema lüüa, aga meie teeme hoopis endale pendla,» kirus Kristal 60. minuti olukorda, kus Levadia kaitsjate järjestikused eksimused lõppesid veaga karistusalas ja penaltiga, mille Markus Jürgenson kindlalt realiseeris. «Aga kui niimoodi peata mängida nagu me pärast oma väravat 10-15 minutit mängisime, siis ei saagi selliseid mänge võita.»

Samas oli Kristal kindel, et hoolimata säilinud viiepunktisest vahest Floraga on meistritiitel endiselt täiesti püütav. «Omavahelisi mänge kõikidega on ju alles ees. Muidugi oleks kolme punkti tahtnud – mul pole kunagi kolme punkti vastu midagi olnud! Kas see on mingi seaduspärasus, et me Floraga sel hooajal ainult viiki mängime? Noh, nad pole meid kolm aastat liigas võita ka suutnud. Mulle meeldiks, kui see oleks ka seaduspärasus!» sõnas Kristal.

Ründaja Ingemar Teever kirus samuti Vladislav Ivanovi 46. minuti väravale järgnenud initsiatiivi loovutamist. «Vajusime liiga madalale ja siis eksisime ise ühes olukorras mitu korda järjest. Samas midagi kadunud ei ole – kõik pole enam küll meie enda kätes, aga nüüd peame lihtsalt ise mehe eest väljas olema. Taganemisruumi enam pole, aga küll meil veel tekib võimalusi see tiitel võita,» jäi Teever optimistlikuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles