Markus Jürgenson: meile oli see võidetud punkt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora mängijad kohtumises Levadia vastu.
Flora mängijad kohtumises Levadia vastu. Foto: Peeter Langovits

Levadia ja Flora 1:1 viigiga lõppenud Meistriliiga kohtumises penalti realiseerinud ja seisu viigistanud äärekaitsja Markus Jürgenson leidis, et tegu oli Flora jaoks võidetud punktiga.

«Võõrsil 1:1 viik, tuleb rahule jääda. Aga no ei saanud jälle seda võitu kätte!» naeris Jürgenson, kes on nüüd löönud Flora viimases kuues kohtumises neli väravat. Florakad pole aga Levadiast meistriliigas jagu saanud juba 11 mängu järjest ehk ligi kolm aastat.

«Mingit maagiat seal küll pole, jalgpall lihtsalt on selline. Ning superkarika finaalis ju võitsime neid,» viitas Jürgenson veebruaris peetud kohtumisele. «Täna oli võitluslik ja mõlemapoolsete võimalustega mäng, aga kuna tulime kaotusseisust välja, siis jah, võib öelda, et see on võidetud punkt. Penaltit läksin lööma rahulikult, mis seal sellises olukorras ikka enam leiutama hakata,» sõnas ta. «Nagu ikka, vali nurk ja löö!»

Flora rõõmu viigipunktist tumestas 21. minutil platsilt lahkuma pidanud äärekaitsja Nikita Baranovi vigastus. «Ei teagi, mis tal täpselt on, aga hüppeliigesega midagi juhtus ja ta viidi juba EMOsse,» märkis pärast mängu lõppu Flora peatreener Norbert Hurt. «Tema väljavahetamine haavas muidugi meie paremat äärt ja vastane hakkaski rohkem sinna mängima.»

Ehkki Levadia avavärav sündis kohe teise poolaja esimesel minutil, ei löönud see Hurda sõnul tema hoolealuseid jalust. «Ta oli ootamatu, aga ei šokeerinud. Värav tuli kaitsjate valest kohavalikust – Erkki Junolainen ja Taavi Rähn hindasid olukorda valesti. Mängijad tegid valesid otsuseid, aga selliseid asju juhtub,» lisas Hurt. «Me tahame alati võita ja selles plaanis ei saa viigiga rahul olla, aga muidugi on see praeguses seisus meie jaoks soodne tulemus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles