ManU alistas Champions Cupi finaalis Liverpooli

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukad Darren Fletcher ja Wayne Rooney.
Võidukad Darren Fletcher ja Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi võitis Miamis Sun Life staadionil toimunud Champions Cupi turniiri finaalis Liverpooli seisuga 3:1.

Esimesel poolajal läks küll Liverpooli jalgpalliklubi 14. mänguminutil Steven Gerrardi penaltist juhtima, kuid teisel poolajal võttis kohtumine teistsuguse pöörde, kui Manchester United lõi koguni kolm väravat. 55. minutil sahistas Liverpooli väravavõrku Wayne Rooney, 57. minutil lõi Juan Mata värava. Kohtumise normaalaja lõpuminutitel, 88. mänguminutil lõi Jesse Lingard ka kolmanda värava.

Manchester Unitedi peatreeneri Louis van Gaali sõnul on kindlasti fännidel nii USAs kui ka kodumaal hea meel, et Manchester United Liverpooli alistas. «Ma arvan, et Liverpool ei ole meie lemmikvastane,» lisas ta.

Kaotus ei heidutanud ka Liverpooli peatreenerit Brendan Rogersit, kelle sõnul oli tegemist väga hea mänguga. «See oli väga hea mäng mõlema meeskonna jaoks,» ütles Roger. «Ma usun, et ka meie oleksime võitu väärinud. Võib-olla oleksime pidanud kohtumises veel ühe penalti saama,» lisas ta.

Manchester Unitedi koosseis: De Gea, Evans (45. Blackett), Smalling, Jones, Valencia (9. Shaw), Herrera (78. Lingard), Fletcher (45. Cleverly), Young, Mata (69. Kagawa), Rooney, Hernandez (69. Nani)

Liverpooli koosseis: Mignolet, Kelly, Johnson, Skrtel, Sakho (74. Toure), Gerrard (62. Lucas), Allen (62. Can), Henderson, Coutinho (77. Pedersen), Lambert (62. Ibe), Sterling

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles