Ferdinand: ütlesin Barcelonale ja Madridi Realile ära

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rio Ferdinand.
Rio Ferdinand. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi endine keskkaitsja ja praegune Queens Park Rangersi kaitsemängija Rio Ferdinand avalikustas, et talle tehti Manchester Unitedis mängides pakkumisi nii Barcelona, Madridi Reali kui AS Roma poolt, kuid jalgpallur ütles neile ära.

«Ma rääkisin AS Romaga ja siis näitasid juba minu vastu huvi üles ka Madridi Real ja Barcelona,» ütles Ferdinand. «Aga kui ma veel Manchester Unitedis mängisin, siis oli meil edukas aeg ja võitsime tiitleid ning ma isegi ei mõelnud siirdumisele,» lisas ta.

«Kui Gareth Bale oleks Manchester Unitedis olnud ja tiitleid võitnud, siis ta poleks Madridi Reali läinud,» sõnas Ferdinand.

Ferdinand siirdus tänavuse aasta maikuus Manchester Unitedist Queens Park Rangersi jalgpalliklubisse. Ta mängis Manchester Unitedi ridades 12 aasta jooksul 455 kohtumist ning lõi kaheksa väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles