Piltuudis: Barcelona hurjutas Neymari puhkusepiltide avaldamise eest

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar ja Paris Hilton Ibizal.
Neymar ja Paris Hilton Ibizal. Foto: Instagram

Hiljuti laadis Barcelona jalgpalliklubi väravakütt, kes taastub raskest seljavigastusest, sotsiaalmeediasse üles foto, kus ta pidutseb Ibizal koos seltskonnadaami Paris Hiltoniga. Neymari koduklubi tegi jalgpallurile noomituse ning käskis tal keskenduda vigastusest taastumisele.

Vigastusest taastuv Neymar puhkab hetkel Ibizal ning on sattunud seal kõmupiltnike huviorbiiti. Lisaks ei hoia Neymar ka ise fotode lisamisega tagasi: hiljuti postitas ta oma Twitterisse foto, kus ta pidutseb koos Paris Hiltoniga Ibizal. Barcelona klubi palus aga Neymaril lõpetada oma puhkusest fotode lisamise sotsiaalmeediasse, sest jalgpallur peaks keskenduma taastumisele.

22-aastane Neymar vigastas tänavusel jalgpalli MMil kohtumises Kolumbia vastu raskelt oma selga, kui Kolumbia koondislane Juan Camilo Zuniga hüppas talle põlvedega selga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles