Barcelona president: Suarezi lepingus pole hammustamise klauslit

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalliklubi Barcelona president Josep Maria Bartomeu sõnul pole tänavusel jalgpalli MMil vastast hammustanud Luis Suarezi lepingus kirjas hammustamise klauslit.

Pärast Suarezi Barcelonasse siirdumist levis meedias jutt, et Barcelona kirjutas nende klubiga hiljuti liitunud Uruguay koondise ründaja lepingusse sisse ka klausli, mis puudutab hammustamist.

«Mingisugust klauslit pole. Kui aga see klausel eksisteeriks, siis me ei ütleks seda, kuid seda pole olemas,» rääkis Bartomeu. «Me ei mõelnud pärast temaga lepingu sõlmimist ümber ja me rääkisime temaga hammustamisest. Ta teab, et ta käitus valesti,» lisas Barcelona jalgpalliklubi president.

«Ta vabandas ning see on meie jaoks väga oluline,» ütles Bartomeu. «See tähendab, et ta saab aru, et ta käitus valesti,» lisas ta.

Bartomeu keeldus aga rääkimast sellest, mis saab siis, kui Suarez veel kedagi peaks hammustama. «Me ei saa rääkida asjadest, mis võivad kunagi võib-olla juhtuda. Me ei tea. Me teame ainult seda, et me võtame endale selle vastutuse ja samuti tahame võtta endale vastutuse tuua Suarez meie jalgpalliklubi perekonda,» rääkis Bartomeu.

Suarez liitus Barcelonaga eelmisel kuul ning Hispaania tippklubi pidi tema eest välja käima koguni 94 miljonit eurot. Suarez saab aga oma oskusi Barcelona jalgpalliklubis tõestada alles oktoobrikuus, kui talle määratud igasugune jalgpalliga seotud tegevuse keeld lõppeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles