Eesti võõrustab augustis Euroopa naisjuunioride paremikku

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Eesti ja Soome võrkpalliliidud korraldavad 16.-24. augustini tänavused U-19 vanuseklassi naisjuunioride Euroopa meistrivõistlused. Alagrupimängud toimuvad 16.-18. ja 20.-21. augustini Tartus ja Tamperes, kohamängudele kaheksa parima naiskonna vahel saab kaasa elada 23.-24. augustil Tartus, A.Le Coqi spordihoones.

Eesti juuniorid mängivad EM-finaalturniiri I alagrupis, kus vastasteks mängude järjekorras Serbia, Holland, Kreeka, Tšehhi ja Bulgaaria. Alagrupi neli parimat pääsevad edasi kohamängudele, viimased kaks aga langevad konkurentsist.

Peeter Vahtra juhendatav Eesti naiskond pidas möödunud nädala lõpul kolm sõprusmängu Soome eakaaslastega, kaotatud avamängu järel võideti kaks viimast. Uuesti ollakse põhjanaabritega vastamisi 8.-10. augustini ning 11.-13. augustil toimub A.Le Coqi spordihoones viimane ettevalmistusturniir, külla tulevad Venemaa ja Kreeka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles