TTÜ meeskond on jõudmas komplekteerimisega lõpusirgele

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ mängijad blokeerimas.
TTÜ mängijad blokeerimas. Foto: Urmas Luik

TTÜ võrkpalliklubi komplekteerimine on jõudmas lõpule ja meeskond on alustanud treenimist.

TTÜ tiimist on eelmise hooaja koosseisust lahkunud vanameister Jaanus Nõmmsalu (Pärnusse), Mikk Markus Sihver, Karel Ellermaa (Rakverre), Karlis Mesila (Rakverre) ja Vaido Veek (lõpetas karjääri). Lahkujate kohad on tänaseks peaaegu lõplikult ka uute, peamisel noorte, meestega täidetud. U-20 vanuseklassi juunoride koondisest on värvatud lisajõududeks temporündaja Joonas Popman, nurgamees Taavi Arula (tuli üle Bigbank Tartust), sidemängija Aleksander Eerma ja libero Alari Saar. Meeskonna mänedžeri Uku Rummi sõnul on lõpusirgel läbirääkimised veel kahe nurgaründajaga, kellest üks on leegionär Valgevenest ning teine eelmise hooaja keskel meeskonnaga liitunud väliseestlane Sander Rätsep, vahendas volley.ee.

Põhiraskust hakkavad eeldatavasti kandma sidemängija Kusti Nõlvak, diagonaal Mart Tiisaar, nurgaründaja Kristjan Jürima, tempomehed Siim Ennemuist ja Mihkel Tanila ning libero Madis Pärtel. TTÜ võrkpallimeeskond jätkab aastatepikkust tava, kus lõviosa mängijatest on ka TTÜ tudengid.

Iseseisvate treeningutega alustati juuli viimasel nädalal, esimene ühiskogunemine Tallinnas oli 4. augustil. Nii jõusaali- kui metsatreeninguid viib läbi meeskonna füsioterapeut/treener Risto Jamnes. TTÜ peatreenerina jätkab ka algaval hooajal Janis Sirelpuu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles