MMi finaalis mälukaotuse saanud sakslane pole korduse vaatamiseks aega leidnud

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christoph Kramer (vasakul)
Christoph Kramer (vasakul) Foto: SCANPIX

Saksamaa koondise ja Mönchengladbachi Borussia poolkaitsja Christoph Kramer oli suvisel jalgpalli MMil üks suurimaid üllatusmehi, kes pärast ootamatut koondisesse kutsumist teenis ka üsna korralikult mänguaega. Finaalis Argentina vastu alustas ta Sami Khedira ebaõnne tõttu koguni algkoosseisust. Krameri sõnul on ta tiitlivõidu üle ääretult õnnelik ning seda tähistades ta tagasi ei hoidnud.

Finaal jäi Krameri jaoks aga lühikeseks, kuna pidi raske peatrauma tõttu väljakult lahkuma. Kohtumise algusest ei mäleta mees tänase päevani midagi ning ka DVD pealt pole ta kordust veel vaadanud. «Pole aega olnud. Olen mängust ainult paari hetke näinud. Kõigepealt läksin ma oma sõbratariga Mallorcale puhkama ning pidutsesin tegelikult terve suve,» vaatas taas Borussia treeningutega liitunud Kramer suvele tagasi. Finaalist aga ei meenu talle kuigi palju. «Enne nokauti ei mäleta ma 25 minutit mitte midagi. Aga pole hullu – ma tean, et võitsime tiitli!»

23-aastase poolkaitsja mängijaõigused kuuluvad tegelikult Leverkuseni Bayerile, kuid laenulepingu mängib ta Mönchengaldbachi ridades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles