Schumacheri haigusloo varguses süüdistatud mees leiti pooduna

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Jaanipäeva paiku selgus, et varastatud on seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheri haiguslugu. Teisipäeval pidas politsei Zürichis kinni ühe kahtlusaluse, kes pidi täna astuma juba ka süüdistajate ette. Täna hommikul leiti mees aga oma kongist surnuna.

Politsei poolt kinni peetud mees eitas oma süüd ning täna hommikul leiti ta oma kongist pooduna. Eurosport kirutab, et tegemist oli arvatavasti enesetapuga. Kuna politsei poolt kinni peetud mees kohtu ette ei jõudnud, siis vastavalt Šveitsi seadustele kuulutatakse ta süütuks.

Eelmise aasta detsembri lõpus suusatades raskelt kukkunud Schumacher viidi pärast õnnetust Grenoble'i haiglasse. Pikka aega prooviti kuulsat sakslast koomast äratada, ent see õnnestus viimaks alles juunikuus ning seejärel viidi Schumacher üle Šveitsis asuvasse kliinikusse.

Pärast kliinikusse jõudmist selgus aga, et vahepeal on keegi kõrvaline isik suutnud hankida Schumacheri haigusloo ja seda müüdi erinevatele meediaväljaannetele hinnaga 60 00 Šveitsi franki ehk 39 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles