Klubi otsiv Vassiljev hoiab vormi FC Flora trennides

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (paremal).
Konstantin Vassiljev (paremal). Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondis alustab septembri alguses mängudega EM-valiksarjas, kuid praegu otsivad veel mitmed koondislased alles uut koduklubi. Teiste seas on endiselt samasuguses seisus ka tiimi põhitegijate sekka kuuluv Konstantin Vassiljev, kes hoiab end endiselt vormis Eestis.

«Otsingud alles käivad ja midagi konkreetset paigas ei ole. Pärast (Permi) Amkari juurest lahkumist olen teinud kogu aeg Eestis trenni,» rääkis Vassiljev, kes sooviks võimaluse korral jõuda uue tööandjaga kohe kontrahtini ja vältida testimisele minekut. «Kokkuvõttes sõltub kõik klubist, kuid pigem sooviksin kohe lepinguni jõuda.»

Kui enne välismaale siirdumist esindas Vassiljev Tallinna Levadia ridu, siis praegu on ta end otsustanud vormis hoida levadialaste kõige tulisema koduse konkurendi FC Flora juures.

«Olen teinud nendega mõned trennid. Kuna koondise füüsilise ettevalmistuse treener Ilo Rihvk on ka Floras samas ametis, siis on lihtsam nende juures trenni teha,» põhjendas endine Levadia mängumees. «Praegu jätkan nii individuaalsete trennidega ning käin ka Flora juures.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles