Video: restoranis Klitško toitu varastanud poksiäss sattus haiglasse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shannon Briggs (paremal) on tulnud segama lõunat söönud Vladimir Klitškod.
Shannon Briggs (paremal) on tulnud segama lõunat söönud Vladimir Klitškod. Foto: Youtube

Poksi raskekaalu eksmaailmameister ameeriklane Shannon Briggs on viimasel ajal teinud kõik endast oleneva, et minna tiitlimatšis vastamisi ukrainlase Vladimir Klitškoga. Viimati ilmus Briggs Klitškoga tüli norima tema treeningule ja seejärel otsis ta ukrainlase üles ka restoranist.

Briggs ilmus Floridas Mama Mia restorani, kus ta hakkas esmalt sööma Klitško toitu. Seejärel otsustas ukrainlane oma vastast kostitada aga klaasitäie veega. Loomulikult järgnes sellele ka väike rüselus.

TMZ teatas, et Briggs pidi vahejuhtumi järel külastama ka haiglat, kuna ta vigastas klaasikildudega oma jalga.

Klitško läheb järgmises tiitlimatšis 6. septembril vastamisi bulgaarlase Kubrat Puleviga. Klitško käes on raskekaalu IBO, WBO, WBA ja IBFi meistrivööd. 42-aastane Briggs sai 2006. aastal enda kätte WBO tiitli, kui alistas nokaudiga valgevenelase Siarhiej Ljahovitši. Ameeriklane kaotas tiitli aga vaid pool aastat hiljem oma järgmises matšis Venemaa poksijale Sultan Ibragimovile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles