Video: pettunud Pep Guardiola ülbitses vastaste peatreeneriga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola.
Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Saksamaa klubijalgpalli valitseja Müncheni Bayern pidi hooajaeelses sõpruskohtumises vastu võtma kaotuse, kui 1:2 jäädi alla USA profiliiga MLSi tähtede meeskonnale. Pärast kohtumist oli Bayerni juhendaja Pep Guardiola vastaste poolt tehtud vigade pärast üsna pahane ja käitus seetõttu inetult ka vastaste juhendaja Caleb Porteriga.

Pärast lõpuvilet vibutas esmalt Guardiola Porteri suunas näpuga ja seejärel keeldus ta temaga kätt surumast. Kogu intsident oli kummaline veel ka seetõttu, et Porter jälitas pikalt Guardiolat ja üritas temaga kätt suruda, kuid Bayerni treener jalutas lihtsalt eest ära.

«Ma ei näinud teda,» teatas Guardiola Eurospordile. «Üritasime järgide reegleid ja hindan oma mängijate esitust.»

Guardiolat pahandas tõenäoliselt kõige rohkem Bastian Schweinsteigeri vastu tehtud viga, mille tõttu oli Schweinsteiger sunnitud mängust lahkuma.

«Ma saan aru, et ta muretseb oma mängijate pärast. Olen näinud palju hullemaid vigu ja ma loodan, et Schweinsteiger ei saanud tõsiselt viga,» sõnas MLSi tähtede meeskonnas mänginud Landon Donovan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles