West Hami jalgpallur ähvardas oma endise tüdruksõbra ära tappa

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravel Morrison.
Ravel Morrison. Foto: SCANPIX

West Ham Unitedi poolkaitsja Ravel Morrison ähvardas oma endisele tüdruksõbrale Reah Mansoorile hapet näkku visata ning tema maja õhku lasta. Mansoor esitas jalgpalluri kohta kohtusse süüdistuse.

Endine Manchester Unitedi poolkaitsja arreteeriti 27. juulil pärast seda, kui ta oma endist tüdruksõpra ja tema ema lõi.

Kannatanud esitasid Morrisoni kohta süüdistuse, kus toodi välja see, et jalgpallur ähvardas oma endise tüdruksõbra tappa, tema maja õhku lasta ning talle hapet näkku visata.

Morrison vabastati kautsjoni vastu ning selle tingimused nägid ette, et jalgpallur ei tohi süüdituse esitanud naistega kontakteeruda ega minna tänavale, kus nad elavad. Samuti tohib Morrison Manchesteri metropoli külastada vaid siis, kui tal on vaja kohtusse minna või oma advokaadiga kohtuda. Juhul, kui mõni West Hami jalgpalliklubi kohtumine toimub Manchesteris, siis peab Morrison pärast mängu lõppemist kohe linnast lahkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles