Hundilt kena mäng, kuid Bengals kaotas

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hundil (paremal) läheb tõsiseks rüselemiseks koha eest Bengalsi algrivistuses.
Margus Hundil (paremal) läheb tõsiseks rüselemiseks koha eest Bengalsi algrivistuses. Foto: BENGALS

Margus Hunt tegi kena mängu, kui Cincinnati Bengals kaotas ameerika jalgpalli liiga NFL esimeses hooajaeelses kohtumises Kansas City Chiefsile 39:41. Ta murdis maha vastase mängujuhi kahel juhul, kuid niinimetatud sackina läks kirja vaid üks.

Bengalsi esimene hooajaeelne kohtumine oli segane nagu säärased mängud ikka. Seis ei huvitanud eriti kedagi, staarid viibisid platsil vaid episoodiliselt, teine-kolmas koosseis üritas end näidata. Hunt mängis umbes pooled vastase rünnakutest.

Esimesel veerandajal tegutses Hunt vaid spetsiaaltiimis lahtilöökide ja väravalöökide ajal. Teisel veerandajal võttis ta aga sisse tavapärase koha vasaku äärekaitsjana, häiris vastaste mängujuhti mitmel juhul, kord tõmbas ka maha, kui too läbimurret üritas. Ühe Bengalsi vaheltlõike võis osaliselt Hundi arvele kirjutada, kui eestlane koos kaaslasega mängujuhile kallale oli saamas ja ahistatu palli kiiresti minema viskas. Samas jättis Hunt palli kandnud mehe ka paaril juhul maha paiskamata – kord ei saanud haaret, kord ei tabanud ära vastase liikumist.

Kolmanda veerandaja keskel, kui Chiefs saatis platsile kolmanda mängujuhi Tyler Bray, tõmbas Hunt ta tervituseks pikali – mahamurdmine ehk sack 3 jardi tagapool palli mängupanemise kohast. Hetk hiljem oli Hunt taas Brayd kätte saamas, kuid sai tiimikaaslane ning lõi palli mängujuhi käest maha.

Mängu staari tiitel tuleb anda Chiefsi kaitsele ja spetsiaaltiimile, kes tõid suisa 21 punkti – kaks touchdowni joosti pärast vaheltlõiget, üks Bengalsi lahtilöögi järel.

Järgmise kohtumise peab Bengals tuleval laupäeval kodus New York Jetsi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles