Alaver «Aktuaalses kaameras»: ma ei ole Bernatskilt keelatud aineid ostnud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Alaver.
Mati Alaver. Foto: Kristjan Teedema

Eile avaldati Eesti Olümpiakomitee (EOK) initsiatiivil kokku kutsutud dopinguarst Vitali Bernatski komisjoni aruanne, milles üle poole aasta dopingusüüdistusi uurinud komisjon avaldas oma uurimise tulemused, mis puudutavad Bernatski poolt väidetavalt dopinguaineid kasutanud sportlaste ja treenerite väiteid.

Eriti põhjalikult on kirjeldatud Mati Alaveriga seotud väiteid ning välja on toodud Bernatski esitatud saatelehed/arved, millega Alaver väidetavalt tellis dopingaineid Andrus Veerpalule ja Jaak Maele.

Kuigi komisjoniga kohtumisest Alaver loobus, tabas «Aktuaalne kaamera» endise suusakoondise peatreeneri lennujaamas, vahendab ERR Sport. Alaver tunnistas «Aktuaalses kaameras», et on tõepoolest käinud Bernatski kabinetis tema jutul, kuid eitas süüdistusi, nagu ta oleks kunagi ostnud mehelt keelatud ravimeid või seda temaga isegi arutanud.

«Ei pea paika. Mul ei ole midagi sellele loole kommenteerida, kuna mul ei ole selle looga mingit pistmist,» sõnas Alaver vastuseks AK reporteri küsimusele, miks ta antud küsimuses vastustest kõrvale hoiab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles