Šokk USA korvpallikoondisele: ka Durant jääb MMilt eemale

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant ja Chandler Parsons koondise laagris.
Kevin Durant ja Chandler Parsons koondise laagris. Foto: SCANPIX

USA korvpallikoondist on peagi algava MMi eel tabanud mitme tähtmängija vigastused ja muudel põhjustel eemalejäämised. Täna selgus, et koondise suurim staar Kevin Durant ei saa samuti MMil kaasa teha.

Durant viskas 2010. aasta MMil kolmes viimases kohtumises keskmiselt 33 punkti ja aitas USA võidule, ent nüüd tuleb ameeriklastel temata läbi ajada, sest ta otsustas Hispaanias peetavale MMile mitte sõita.

«Koondises tahaksin täielikult pühenduda ja endast kõik anda, võlgnen selle meeskonnakaaslastele. Ent ma ei suuda seda teha, astun sammu tagasi ja võtan aja maha. Vajan puhkust ja tahan algavaks klubihoojaks korralikult valmistuda,» ütles Durant oma avalduses. Nüüd on USA koondise treeninglaagirs alles 15 meest.

Allesjäänud mängijad: Derrick Rose, Stephen Curry, Kyrie Irving, Klay Thompson, DeMar DeRozan, James Harden, Kyle Korver, Damian Lillard, Anthony Davis, Chandler Parsons, Gordon Hayward, Kenneth Faried, DeMarcus Cousins, Mason Plumlee ja Andre Drummond.

MMile sõitvad 12 mängijat tehakse teatavaks treeninglaagri lõpus.

USA on MMil ühes alagrupis Soome, Türgi, Ukraina, Uus-Meremaa ja Dominikaani Vabariigiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles