Eesti naiskonna pürgimine Rio de Janeiro olümpiale jätkub Serbias

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Kiens (vasakul) ja Kadri Puri.
Kristel Kiens (vasakul) ja Kadri Puri. Foto: www.facebook.com

Eesti rannavollenaiskond osaleb 31. augustist 1. septembrini Belgradis toimuval võistkondliku kontinentaalse karikasarja teise ringi turniiri, kus vastasteks on Albaania, Aserbaidžaan ja võõrustaja Serbia.

Juuni lõpus Leedus peetud esimese ringi alagrupiturniiril saavutas Eesti meeskond esikoha, naiskond jagas kolmandat kohta, vahendab volley.ee. Alagrupi võidu saavutanud mehed jätkavad mänge otse kolmandas ringis. Leedus sepistasid Eesti meeskonnale võidu Kristo Kollo - Rivo Vesik (pildil) ja Maksim Petrov - Aleksei Povjakel, naiskonda kuulusid Eliise Hollas - Kristel Kiens ja Kristi Nõlvak - Erle Püvi. Kokku on kontinentaalkarikasarjas konkurentsis veel 25 riiki, kolmanda ringi mängud peetakse järgmisel aastal.

Eesti naiskonnas lähevad Serbia turniiril võistlustulle rannavõrkpalli toimkonna otsusel on Anett Hollas ja Juudit Kure-Pohhomov, kes osalevad ka U-20 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlustel 4.-7. septembrini Itaalias. Teine koha saab sel reedel ja laupäeval Tõrvas toimuvate Eesti meistrivõistluste võitjad.

Kontinentaalkarika võitjariigid nii meeste kui naiste arvestuses saavad õiguse ühe paariga osaleda 2016. aasta Rio de Janeiro olümpiamängudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles