Tippsportlase karjääri lõpetanud Nurmsalu hakkas ehitusfirma müügijuhiks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaarel Nurmsalu.
Kaarel Nurmsalu. Foto: Mihkel Maripuu

Juuni alguses oma tippsportlase karjääri lõpetamisest teatanud endine suusahüppaja Kaarel Nurmsalu on valinud uue karjääritee: juba mõned päevad on Nurmsalu töötanud ehitustarvete müügi ja rendiga tegeleva firma Ramirent müügijuhina.

Nurmsalu andis oma uuest karjäärivalikust teada kirja teel.

«Paljud inimesed küsivad siiamaani, millal ma tagasi spordi juurde pöördun ja oma «puhkuse» lõpetan, vastus neile on ilmselt see: alates esmaspäevast 04.08.2014 olen mina, Kaarel Nurmsalu, töömesilane ja hästi kollane, Ramirendi müügijuht, Tallinna ja Harjumaa piirkonnas,» kirjutas Nurmsalu.

Endine suusahüppaja kinnitas, et sporti ta siiski täielikult jätnud pole: «Spordi juurest ei ole kadunud, aitan «omasid» siiani ja üritan seda teha ka edaspidi. Kuid elu järgmiseks eesmärgiks on jõuda töökarjääri tehes vähemalt sama kaugele kui spordis. Ma arvan, et see ei saa lihtne olema, samas, ega see Tamsalust suusahüppajaks saamine ka mingi «lumme laskmine» polnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles