Konstantin Vassiljev on teel Iisraeli kõrgliigasse

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: AFP / Scanpix

Eesti jalgpallikoondise keskväljamootor Konstantin Vassiljev viibib hetkel Iisraelis, kus peab läbirääkimisi sealses kõrgliigas mängiva Petah-Tikva Maccabi meeskonnaga.

Kohaliku meedia andmetel saabus Vassiljev Iisraeli reedel ning läbib lähiajal ka meditsiinilise testi. Tänase päeva jooksul ilmselt lepinguni ei jõuta, kuna eestlane avaldas soovi lugeda lepingutingimusi ka oma emakeeles.

Vassiljevit esindava agentuuri Nesta Sport Groupi agent Andrei Stepanov ütles Postimehele, et hetkel veel ühelgi lepingul allkirja all ei ole. «Lepinguni võidakse jõuda 24 tunni jooksul, kuid samas võib see aega võtta ka kolm päeva. Võib juhtuda, et kokkuleppele ei jõutagi,» selgitas Stepanov.

Vassiljev ise antud teema kohta kommentaare jagada ei soovinud.

Klubi on aga Vassiljevi võimaliku liitumise koha pealt elevil. «Ta oleks meie meeskonna üks parimaid mängijaid, ta võib aidata meid imedeni. Tegemist on väga kõrge tasemega jalgpalluriga,» teatas peatreener.

Maccabi on 1912. aastal loodud klubi, mis peab kodumänge 11 500 inimest mahutaval HaMoshava staadionil. Möödunud hooajal saavutati kohalikus kõrgliigas 12. koht. Iisraeli meistriks krooniti Petah-Tikva Maccabi viimati 2005. aastal.

Vassiljev kuulus viimasel kolmel hooajal Venemaa meeskonna Permi Amkari ridadesse, kuid sellel suvel temaga enam lepingut ei pikendatud. Varem on peagi 30-aastaseks saanud mängumees välisklubidest esindanud ka Sloveenia meeskondasid Lendava Nafta ja Koper. Eesti koondises on Vassiljev 67 mänguga kirjas 17 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles