Prins kaotusest: me ei suutnud oma võimalusi ära lüüa

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins.
Nõmme Kalju peatreener Igor Prins. Foto: Peeter Langovits

Nõmme Kalju jalgpallimeeskonna peatreener Igor Prins tunnistas pärast FC Levadia käest saadud kaotust, et võimalusi neil iseenesest oli, kuid realiseerimine jättis soovida.

«Võimalusi oli, kuid väravat ei suutnud ära lüüa. Meil oli kolm-neli võimalust,» tõdes Prins ja tõi siis välja, et taaskord löödi neile värav standardolukorrast (seekord nurgalöögist). «Täna oli taas näide, et standardolukorras magatakse mehed maha.»

«Tegelikult olid kõik mängijad tublid. Mängupilt oli korralik, kuid kaotatud punktid jäävad siiski kripeldama,» lisas Prins. «Mängijad püüdsid ja tahtsid, kuid realiseerimine jättis soovida.»

Kui vigastusest paranenud Tarmo Neemelo kuulus täna Kalju algkoosseisu, siis tunnistas Prins, et Allan-Axel Kimbaloulat ei ole see aasta trauma tõttu enam väljakule oodata. Tihhon Šišov võiks mängukorda saada aga septembri lõpus ning Fabio saab nädala aja pärast hakata palliga trenni tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles