Eesti kardipoisid on Euroopa meistrivõistlustel favoriidid

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Kõss
Georg Kõss Foto: Martin Korjus

Samal ajal kui Eesti ringrajaparemik oli koondunud Pärnu lähedale Audru ringile, on kaugel Euroopas mehetegusid tegemas meie kardipoisid. Esmakordselt peetavatel Micro Max ja Mini Max Euroopa meistrivõistlustel on homsetele finaalidele minemas vastu kindlate favoriitidena mõlemas klassis just eestlased.

Klassis Micro Max võitis reedel peetud kvalifikatsiooni  Rimmo Kadapik (Aix Racing Team). Laupäevased eelsõidud läksid Rimmol samuti edukalt ja nii stardib ta pühapäeval peetavatele finaalsõitudele esikohalt. Lisaks temale osaleb Micro Max klassis veel ka Karl-Markus Sei, kes peale eelsõite on 45.osaleja seas 12. kohal.

Klassis Mini Max hoiab eestlaste lippu kõrgel Georg Kõss, kes nii peale kvalifikatsiooni kui eelsõite on tabeli kolmas. Ragnar Veerus läheb homsetele põhisõitudele vastu 12. kohalt ja Marko Andreas Muru 14. kohalt. Kristjan Marcus Liiksaar on eelsõitude järel 27. ja  Marten Ojasaar  36.

Homme selguvad klassides Micro ja Mini Max esimesed Euroopa meistrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles