Šotimaa meeskond ignoreeris Meistrite liiga kohta palunud Ojamaa koduklubi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa.
Henrik Ojamaa. Foto: Varssavi Legia Facebooki leht

Et Meistrite liiga play-offist väljakukkumisest pääseda, üritasid Eesti koondislase Henrik Ojamaa koduklubi Varssavi Legia ja Poola jalgpalliliidu ametnikud Glasgow Celticu kolleegidega rääkida, et nood oma kohast loobuks, kuid šotlased olid kadunud kui tina tuhka.

Poolakad võitsid Šoti klubijalgpalli au ja uhkust Meistrite liiga kolmandas eelringis koondskooriga 6:1. See tähendas, et Legia jõudis play-offi, kuid neil tuli koht Celticule loovutada, sest neli minutit enne korduskohtumise lõppu sekkus vahetusest mängukeeldu kandnud Bartosz Bereszynski, vahendas Soccernet.ee.

Poola jalgpalliliidu juhi ja endise legendaarse mängija Zbigniew Boneki sõnul oleks Legia saanud oma koha säilitada, kui kolleegid Glasgow'st sellega nõus oleksid olnud. «Celtic oli sel päeval tumm. Nad ei helistanud meile tagasi ega vastanud elektronkirjadele. Nad lihtsalt peitsid ja ootasid,» lausus Bonek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles