Ojamaa koduklubi võttis eestlase eest vastu pakkumise Küprose meeskonnalt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa (paremal)
Henrik Ojamaa (paremal) Foto: Varssavi Legia, Facebook

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa ümber pikemat aega kestnud üleminekusaaga sai taas jätku, kui Poola ajaleht Przeglad Sportowy kirjutas, et eestlase koduklubi Varssavi Legia sai pakkumise Küprose meeskonnalt Famagusta Anorthosis.

Poola ajaleht Przeglad Sportowy avaldas täna artikli, milles väidetakse, et Famagusta meeskond on teinud Ojamaa eest rahaka pakkumise, mille Legia vastu võttis. Kuna Ojamaal on veel kaks aastat kehtivat lepingut Legiaga, on klubist lahkumine tema enda otsustada, aga Postimehele teadaolevalt ei ole Ojamaa esialgu siiski pakkumisega nõustumas ega kavatse Küprosele minna.

Famagusta pole kaugeltki esimene klubi, kes möödunud hooaja lõpus pingile kukkunud ning vähe mänguaega teenima hakanud Ojamaa vastu huvi on tundnud: eestlast on soovinud värvata Iisraeli kõrgliigas mängiv Jeruusalemma Beitar, Taani kõrgliigas mängiv Randers, Inglismaa esiliigas palliv Reading ning Šotimaa meeskonnad Motherwell ja Hibernian.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles