Van Gaal plaanib Manchester Unitedis suurpuhastust

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis van Gaal (paremal) on väidetavalt valmis ründaja Javier Hernandezi rahaks tegema.
Louis van Gaal (paremal) on väidetavalt valmis ründaja Javier Hernandezi rahaks tegema. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel tehakse juba sel nädalal algust uue hooajaga. Siiski plaanib Manchester Unitedi meeskond teha Briti meedia teatel koosseisus veel mitmeid muudatusi.

Sportsmail kirjutab, et ManU juhendaja Louis van Gaal on valmis rahaks tegema nii Marouane Fellaini, Wilfried Zaha, Nani, Will Keane’i, Andersoni kui ka Javier Hernandezi. Väidetavalt on van Gaal nimetatud meestele ka teada andnud, et klubi kuulab ära nende kohta tulevad pakkumised.

Hernandezi vastu on juba huvi tundnud Southampton, Milano Inter, Tottenham, Madridi Atletico ja Juventus. Fellaini uueks sihtkohaks on saamas aga Napoli. Zaha teenetest on huvitatud Newcastle, Crystal Palace, West Ham ja Nottingham Forest.

Pikalt on spekuleeritud ka võimaluse üle, et klubist lahkub jaapanlane Shinji Kagawa, kuid viimaste teadete kohaselt jätkab ta siiski Manchesteris.

ManU alustab tänavust hooaega kodumänguga Swansea City vastu, keda võõrustatakse sel laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles