Suve üks pikemaid üleminekusaagasid on lahenemas ManU kasuks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arturo Vidal.
Arturo Vidal. Foto: SCANPIX

Tänavusel suvel on pikalt räägitud võimalusest, et Torino Juventuse poolkaitsja Arturo Vidal liitub Manchester Unitediga. Kord räägitakse, et tehingust saab asja ja seejärel tõmmatakse üleminekule taas kriips peale. Nüüd kirjutas nimekas Itaalia spordileht Corriere dello Sport, et Vidal nõuab ise ülemineku teostamist ja tehing peaks lähiajal teoks saama.

Ajalehe teatel peabki Vidali agent parasjagu läbirääkimisi ja mängumees soovib ManU käest saada aastapalgaks 7,5 miljonit eurot. Lisaks on ajalehe teatel Juventus valmis Vidali hinda alla laskma ja praeguse seisuga sooviksid nad tema eest saada umbes 45 miljonit eurot.

ManU jaoks on väidetavalt muutunud soodsamaks ka Angel Di Maria palkamise võimalus, kuna viimati teatas Reali juhendaja Carlo Ancelotti, et sobiva pakkumise korral võib Di Maria lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles