Radwanska: Rodgers Cupi tiitel on mu elu üks tähtsaimaid võite

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Agnieszka Radwanska Rogers Cupilt võidetud karikaga.
Võidukas Agnieszka Radwanska Rogers Cupilt võidetud karikaga. Foto: SCANPIX

Eile Montrealis toimunud 2,44 miljoni USA dollari suuruse auhinnafondiga Rogers Cupi finaalis Venus Williamsi (WTA 20.) alistanud Agnieszka Radwanska (WTA 5.) sõnul on Rogers Cupilt teenitud võit üks olulisemaid tiitleid tema karjääri jooksul.

«Eile võidetud tiitel on minu jaoks üks tähtsamaid mu elus. Nagu te kõik nägite, siis koosnes tabel tippmängijatest, mistõttu ongi see tiitel minu jaoks ülimalt oluline,» rääkis Radwanska pärast võitu oma kõnes.

«Ma arvan, et ma mängisin iga matšiga järjest paremat tennist,» ütles Radwanska. «Ma ei alustanud seda turniiri just suurepäraselt, kuid iga mänguga hakkasin paremini mängima,» lisas ta. «Venus Williams näitas teel finaali suurepärast mängu, alistades mitmeid häid vastaseid. Mul oli hea meel teda võita, kui ta lausa leegitses,» kirjeldas Radwanska oma vastast.

Radwanska alistas Williamsi kahes setis 6:4 ja 6:2 ning pistis võiduga taskusse 441 tuhat USA dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles