Inglismaa peatreener: me mängime nagu Saksamaa

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roy Hodgson.
Roy Hodgson. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise juhendaja Roy Hodgson avaldas Sky Sportsile, et ei usu riikide erinevatesse stiilidesse ja tulemuse juures mängib suurt rolli juhuslikkus.

Kuigi inglased teenisid suvistel maailmameistrivõistlustel Brasiilias vaid punkti ja sõitsid koju alagrupiturniiri järel, usub Hodgson, et mänguplaan teda alt ei vedanud ja asi oli meeste kehvemas kvaliteedis ning ebaõnnes, vahendab Soccernet.ee.

«Ma ei usu seda kamarajura, et osadel riikidel on oma identiteet, mida nad järgivad. Ma ei näe suurt vahet meie ja näiteks sakslaste mänguplaanil,» võrdles Hodgson oma hoolealuseid värskete maailmameistritega.

«Jah, 11 Saksamaa särgis mehel ja 11 Inglismaa särgis mehel on suur vahe sees, aga kui me räägime stiilist - kuidas nad ründavad ja kuidas rünnakuid üles ehitavad, palli hoiavad ja avanemisi otsivad, siis ma filosoofias või stiilis suuri erinevusi ei näe.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles