Suurüllataja Kupper: nüüd tahaks kaheksa hulka jõuda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kupper.
Martin Kupper. Foto: Mihkel Maripuu

Zürichis toimuval kergejõustiku EMil pakkus suurüllatuse kettaheitja Martin Kupper, kes heitis kvalifikatsioonis 62.61 ning jõudis üheksanda tulemusega homsele lõppvõistlusele. Mees on tulemusega loomulikult rahul, kuid homme loodab ta end veelgi paremast küljest näidata.

Kupper heitis end lõppvõistlusele tegelikult juba teisel katsel, kui sai kirja 62.49. «Kolmandat katset läksin heitma, et homseks paremat tunnetust saada,» ütles ta. «Esimene eesmärk on nüüd täidetud. Edasi tahaks end kaheksa hulka murda. Kui mõelda oma enesetunde peale, siis kõike ei suutnud endast täna välja pigistada.»

Kupper heitis stabiilse seeria ning kõik katsed kandusid üle 60 meetri joone. «Stabiilne seeria ja kogu võistluse ülesehitus süstib enesekindlust juurde. Homme tahaks samamoodi hea tulemusega alustada, et siis teisel katsel juba kõik mängu panna. »

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles