Läbi aegade kõige kallim algkoosseis tõi Madridi Realile Euroopa superkarika

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja James Rodriguez väravat tähistamas.
Cristiano Ronaldo ja James Rodriguez väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Madridi Real alistas Cardiffis toimunud jalgpalli Euroopa superkarika finaalis 2:0 Sevilla. Real saatis väljakule algkoosseisu, mille soetamiseks on neil kulunud 458,5 miljonit eurot ning Eurospordi ja Sporting Intelligence’i teatel on tegemist läbi aegade kõige kallima algkoosseisuga ajaloos.

Realile tõid seekord võidu nende suurima staari Cristiano Ronaldo kaks tabamust (30. ja 49. minutil). Esimesele väravale andis söödu Gareth Bale ning teisele Karim Benzema.

Lisaks läbi aegade kahele kõige kallimale jalgpallurile Ronaldole ja Bale’ile tulid täna algrivistuses platsile ka Reali tänavuse suve suurostud James Rodriguez ja Toni Kroos. Suvel 10 miljoni euro eest ostetud väravavaht Keylor Navas vaatas tänast matši pingilt.

Reali tänane algkoosseis, mis on kokku maksma läinud 458,5 miljonit eurot: Iker Casillas, Daniel Carvajal, Sergio Ramos, Pepe, Fabio Coentrao; Luka Modric, Toni Kroos; Cristiano Ronaldo, James Rodriguez, Gareth Bale; Karim Benzema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles