Manchester Unitedis selgusid uued kaptenid

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney.
Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal andis algaval hooajal kaptenipaela Inglismaa jalgpallikoondise ründajale Wayne Rooneyle ning määras poolkaitsja Darren Fletcheri meeskonna asekapteniks.

«See on nii minu kui ka mu perekonna jaoks suur au, et mind nii võimsa jalgpalliklubi kapteniks määrati,» kirjutas Rooney Manchester Unitedi koduleheküljel. Rooney lisas, et meeskonnavaim on nende jalgpalliklubis suur ning ta on väga tänulik peatreenerile, kellel on temasse usku. «Ma ootan huviga, et saaksin juhtida oma tiimi eeloleval hooajal,» nentis Rooney.

Manchester Unitedi peatreeneri Louis van Gaali jutu järgi suudab Rooney nooremaid mängijaid klubis ohjata. «Minu jaoks on alati väga oluline otsus meeskonnale kapteni valimine. Rooney on näidanud alati väga head suhtumist kõigesse, mida ta teeb,» rääkis van Gaal. «Mulle avaldab tema professionaalsus ja suhtumine treeningutesse muljet,» lisas ta.

Rooney liitus Manchester Unitediga 10 aastat tagasi. Varasemalt mängis ta Evertoni jalgpalliklubis. Fletcher on kogu oma professionaalse sportlaskarjääri jooksul mänginud Manchester Unitedi ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles