Müncheni Bayerni võtmemängijat ootab tõenäoliselt ees pikk mängupaus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile vigastada saanud Javier Martinezt võib ees oodata pikk vigastuspaus.
Eile vigastada saanud Javier Martinezt võib ees oodata pikk vigastuspaus. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayern kaotas eile Saksamaa superkarika finaalis 0:2 Dortmundi Borussiale ning tõenäoliselt on Bayerni jalgpalliklubi poolehoidjate jaoks veel halbu uudiseid. Nimelt sai eile vigastada nende mängumees Javi Martinez ja seniste teadete kohaselt ootab teda pikk mängupaus.

Eile keskkaitses tegutsenud Martinez pidi väljakult lahkuma juba 31. Minutil, kui ta vigastas põlve. Seniste teadete kohaselt vigastas Hispaania koondislane põlve ristatisidemeid ja sellisel juhul ootab teda umbes poole aasta pikkune võistluspaus, kirjutab Eurosport.

Bayerni spordidirektor Matthias Sammer sõnas, et vigastuse tõsisud ei ole veel teada, kuid kardetavasti võib Martinezt oodata pikk mängupaus.

Bayern maksis 2012. aasta suvel Martinzi eest 40 miljonit eurot ja sellega on ta Bundesliga läbi aegade kõige kallim mängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles