Zlatan Ibrahimovic plaanib karjäärile joone alla tõmmata

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (paremal) väravat tähistamas.
Zlatan Ibrahimovic (paremal) väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallikoondise ja PSG ründestaar Zlatan Ibrahimovic avaldas, et ta kavatseb pärast järgmist hooaega karjäärile joone alla tõmmata.

Ibrahimovici leping PSGga kestab 2016. aasta suveni ja seejärel plaanibki ründaja karjääri lõpetada. «Minu leping kestab veel kaks aastat. Olen siis 34-aastane ja sellises vanuses ei suuda ma arvatavasti oma tipptaset näidata. Seega lõpetan siis arvatavasti karjääri,» rääkis Ibrahimovic ESPNile.

«Olen oma karjääri jooksul kõik saavutanud, 100 protsenti. Olen võitnud kokku 23 tiitlit. Olen andnud endast parima ning teinud kõik, et võita võimalikult palju tiitleid. Loomulikult oleks tore võita ka Meistrite liiga ja mul on tunne, et oleme (PSGga) selleks ka võimelised,» lisas ta. «Kui minu karjäär lõppeb ka ilma Meistrite liiga tiitlita, siis olen ikka uhke ja õnnelik.»

Lisaks PSG-le on Ibrahimovic profikarjääri jooksul esindanud AC Milani, FC Barcelonat, Milano Interit, Torino Juventust, Amsterdami Ajaxit ja FF Malmöt. Klubikarjääri jooksul on Ibrahimovic pidanud 582 mängu ja löönud 312 väravat. Rootsi koondises on ta pidanud 96 matši ja löönud 48 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles