Williams pääses Cincinnatis kolmandasse ringi

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Serena Williams.
Võidukas Serena Williams. Foto: SCANPIX

Naiste tennisemaailma esireket Serena Williams alistas Cincinnatis toimunud Western & Southern Openi tenniseturniiril teises ringis tasavägises heitluses austraallanna Samntha Stosuri (WTA 22.) kahes setis 7:6 (7) ja 7:6 (7).

«Mu vastase servid olid lihtsalt uskumatult head,» ütles Williams pärast mängu. «See oli ütlemata pingeline kohtumine,» lisas ta.

Naiste tennisemaailma esireket servis kohtumises Stosuri vastu koguni 12 ässa ja tegi kuus topeltviga. Stosur servis seevastu seitse ässa ja tegi viis topeltviga. Mõlemad tennisistid hoidsid terve kohtumise jooksul kindlalt oma servi.

Williams on karjääri jooksul võitnud 61 tiitlit, kuid pole mitte kunagi saanud õhku tõsta Cincinnati turniirilt võidetud karikat.

Lisaks Williamsile pääsesid Cincinnatis kolmandasse ringi ka järgmised naiste tennisemaailma nimekaimad mängijad: Maria Šarapova (WTA 6.), Svetlana Kuznetsova (WTA 24.), Jelena Jankovic (WTA 9.), Ana Ivanovic (WTA 11.), Agnieszka Radwanska (WTA 5.) ja Angelique Kerber (WTA 7.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles