Rakverel jätkuvalt kõrged sihid ja meeskond peaaegu paigas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere meeskond.
Rakvere meeskond. Foto: volley.ee

Volley.ee tegi sel nädalal juttu Rakvere võrkpalliklubi presidendi Raigo Pärsiga, et uurida meeskonna hetkeseisu enna algavat hooaega. Rakvere VK on tänaseks peaaegu komplekteeritud, treeningud juba käivad ja mängimas saab neid näha Võrus toimuval Jaan Gutmanni mälestusturniiril. Algaval hooajal tehakse kaasa Schenker Liigas, Eesti meistri- ja karikavõistlustel.

Eelmise aasta meestest jätkavad Rakvere VK-s nurgaründajad Rauno Tamme ja Kevin Saar, diagonaalründaja Aivar Silm, universaal Andris Õunpuu, tempomehed Kaupo Kivisild ja Rain Laanemets ning libero Kaspar Pomerants. Eelmise hooaja põhitegijatest on lahkunud Moldova duo Denis Sintov (siirdus Bigbank Tartusse) ja Marin Lescov, Tartusse siirdus ka sidemängija Robert Viiber.

Uusi nägusid saab Rakvere meeskonnas järgmisel aastal näha hulgaliselt, sealhulgas mitmeid noormängijaid. Selveri meeskonnast tuleb kodulinna esindama sidemängija Ronald Järv, TTÜ-st liituvad sidemängija Karel Ellermaa ja diagonaal Karlis Mesila. Noortekoondise mängijatest on laagrisse testimisele kutsutud kolm meest - Stefan Kaibald, Markus Uuskari ja Dimitri Korotkov.

«Mitme mehega on läbirääkimised veel pooleli, seega pole meeskonna koosseis sugugi lõplik,» ütles Pärs. Testimisele tuleb ka temporündaja Martin Ruul, kes on mänginud aastaid nii Tartu kui Selveri meeskonnas, samuti Eesti publikule tuttav lätlane Lauris Iecelnieks.

Vahetunud on ka meeskonna peatreener, juhendaja koha võtab sisse varem Võru ja TTÜ meeskondi juhendanud, eelmisel hooajal Soomes abitreenerina töötanud, Aigor Kaibald. «Abitreeneri koht on hetkel lahtine, füsioterapeut Ebe Reier suure tõenäosusega jätkab,» täpsustas Pärs.

Rakvere tiim kogunes ettevalmistuslaagrisse 4. augustil, esimene nädal treeniti Tallinnas. Sel ja järgmisel nädalal on meeskond Rakveres, 22. augustil sõidetakse Võrru Gutmanni turniirile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles