Williams kohtub Cincinnatis veerandfinaalis Jankoviciga

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: SCANPIX

Naiste tennisemaailma esireket Serena Williams alistas Cincinnatis toimunud Western & Southern Openi tenniseturniiril kaheksandikfinaalis itaallanna Flavia Pennetta (WTA 14.) 6:2 ja 6:2 ning kohtub veerandfinaalis serblanna Jelena Jankoviciga (WTA 9.).

Williams servis kohtumises Pennetta vastu kaheksa ässa ja tegi kolm topeltviga. Pennetta servis seevastu kolm ässa ja tegi samuti kolm topeltviga. Williams murdis viis vastase servigeimi, Pennetta murdis ühe Williamsi pallingu.

Williamsi veerandfinaali vastane Jankovic alistas kaheksandikfinaalis USA esindaja Sloane Stephensi (WTA 21.) 7:6(4) ja 6:4.

Williams pole oma karjääri jooksul kunagi Cincinnatis toimuvat turniiri võitnud.

Cincinnatis toimuval tenniseturniiril pääsesid veerandfinaali ka Simona Halep (WTA 2.), Maria Šarapova (WTA 6.), Elina Svitolina (WTA 39.), Ana Ivanovic (WTA 11.), Agnieszka Radwanska (WTA 5.) ja Caroline Wozniacki (WTA 12.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles