Suarez: mul on hea meel jälle trenni teha

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez oma esimesel treeningul Barcelona klubis.
Luis Suarez oma esimesel treeningul Barcelona klubis. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline Spordiarbitaaž teatas eile, et on leevendanud hiljuti Barcelona jalgpalliklubiga liitunud ründaja Luis Suarezile määratud neljakuulist jalgpalliga tegelemise keeldu ning jalgpallur võib uues koduklubis treeningutega alustada. Suarezi sõnul on tal väga hea meel, et ta saab oma uues koduklubis treeningutes osaleda.

Eile avalikustas Rahvusvaheline Spordiarbitraaž (CAS), et tänavusel jalgpalli MMil vastast hammustanud ja selle eest neljakuulise igasuguse jalgpalliga tegelemise keelu saanud Uruguay koondislase ja Barcelona jalgpalliklubisse kuuluva Suarezi võistluskeeld jääb küll jõusse, kuid jalgpallur võib Barcelonaga koos treenima hakata.

Täna hommikul võis Suarezi pärast pikka pausi näha oma koduklubi väljakul koos uute klubikaaslastega esmakordselt trenni tegemas. «Mul on nii hea meel jälle trenni teha,» ütles Suarez. «Viimased nädalad on minu jaoks olnud väga rasked,» lisas ta.

Suarezi sõnul tunneb ta end jälle täisväärtusliku jalgpallurina. «Mul on väga hea meel, et ma saan end jälle jalgpallurina tunda. Ma tahtsin juba nii väga uuesti trenni hakata tegema,» rääkis Suarez. «See oli minu jaoks väga ebamugav olukord. Ma pidin oma tehtud vea eest vastutama. Ma olen ka vabandanud, kuid nüüd pean ma selle olukorra tagaplaanile jätma,» lisas ta.

Suarez lubatakse Barcelona eest mängima 25. oktoobril, kui tema koduklubi kohtub Madridi Realiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles