Ratsutaja Klettenberg võitis MK-etapi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg
Gunnar Klettenberg Foto: Mihkel Maripuu

Gunnar Klettenberg võitis hobusega Bingo käesoleval nädalavahetusel Peterburis toimunud takistussõidu Kesk-Euroopa liiga MK-etapi põhisõidu, Grand Prix kõrgusel kuni 160 sentimeetrit. Tiit Kivisild ja Cinnamon tulid nelja karistuspunktiga kolmandaks.


 Klettenberg ja Bingo olid ainsad, kes läbisid raja puhtalt, saavutades sellega ka etapi üldvõidu. Nii Rolexi kui MK punktidele jõudis eestlastest ka Rein Pill hobusel Virgin Express, saavutades kaheksa karistuspunktiga kaheksanda koha, kirjutab ERR Sport.

Eestlaste jaoks oli Klettenbergi võidu näol tegemist teise järjestikuse GP võiduga tänavuses MK sarjas. Nädal aega tagasi võitis Riia etapil GP-sõidu Tiit Kivisild hobusel Torrero.

Eesti hümni mängiti Peterburis täna ka enne põhisõitu. Hommikuses parkuuris, mille kõrguseks oli kuni 140 cm, osutus parimaks eilse põhisõidu võitnud paar - Tiit Kivisild ja Torrero. Kivisild saavutas samas sõidus ka kolmanda koha hobusel Calina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles