Taivo Mägi: ütlesin Rasmusele, et ta ei tohi pettunud olla

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi
Rasmus Mägi Foto: Mihkel Maripuu

Rasmus Mägi võitis täna Zürichis toimuval EMil 400 m tõkkejooksus hõbemedali ning isa Taivo Mägi kinnitas, et on poja saavutatuga väga rahul.

«Võin öelda, et oleme tulemusega väga rahul,» ütles Taivo Mägi vahetult pärast finaali. «Siin oli niivõrd kõva konkurents, et enne ei saanud mitte kellelegi medalit kaela riputada.»

Rasmus Mägi ise tunnistas pärast finaali, et poolfinaal ajas ootuseks veidi kõrgeks. Isa sõnul tegi poeg aga suurepärase jooksu. «Ütlesin Rasmusele, et ta ei tohi pettunud olla. Tagantjärele ei saa küll öelda, et oleksime ettevalmistuse juures midagi valesti teinud. Eesti meistrivõistlused ja EMi poolfinaal tõestasid, et tippvorm sai õigesti ajastatud.»

Eestlane jooksis finaalis välja aja 49,06. Kodupubliku rõõmuks võitis kulla kohalik mees Kariem Hussein, kes jooksis isiklikuks rekordiks 48,96. Kolmanda koha sai Denis Kudrjavtsev, keda Mägi edestas ühe kümnendikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles