Veel üks Saksamaa MM-tiimi täht tõmbas koondisekarjäärile joone alla

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Per Mertesacker MM-tiitliga.
Per Mertesacker MM-tiitliga. Foto: SCANPIX

Pärast Saksamaa jalgpallikoondise jaoks võidukalt lõppenud MM-finaalturniiri on juba teatanud Philipp Lahm ja Miroslav Klose, et nende koondisekarjäär on sellega läbi. Viimati liitus nendega ka Londoni Arsenali 29-aastane keskkaitsja Per Mertesacker, kes teatas, et tema mängud rahvuskoondises on mängitud.

Kümme aastat tagasi Saksamaa koondises debüteerinud Mertesacker pidas rahvusesinduses 104 kohtumist ja lõi selle ajaga neli väravat, kirjutab Eurosport.

«MM-turniir oli kuldne finaal. Nüüd tahan võidutseda Premier League’s ning jahtida Meistrite liiga tiitlit,» rääkis Mertesacker.

Keskkaitsja osales lisaks lõppenud MMile ka 2010. ja 2006. aasta finaalturniiridel ning 2008. ja 2012. aasta Euroopa meistrivõistlustel. Tänavusel MMil jäi Mertesacker otsustavates kohtumistes põhikoosseisust välja, kuna peatreener Joachim Löw usaldas keskkaitsepaarina Jerome Boatengi ja Mats Hummelsit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles