Ojamaa: suurepärane on Motherwellis tagasi olla

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa.
Henrik Ojamaa. Foto: Youtube

Motherwelli mängueelsel pressikonverentsil küsiti Henrik Ojamaalt mõistagi Varssavi Legia langemise kohta Meistrite liigast, lisaks rääkis ta Šotimaa klubisse naasmisest, vahendab Soccernet.ee.

«Päeva lõpuks saavad kõik aru, et reeglid on reeglid, kuid kõik tunnevad, et karistus oli väga ülekohtune,» rääkis Eesti koondise ründaja. «Klubi saab aru, et nad tegid vea ja nad tunnistavad seda, kuid karistus ei tohiks olla nii karm, kuna meeskond oli väga tubli, et nii veenvalt edasi pääses ning selle ära võtmine on neile mõistagi suur pettumus.»

Tagasi Motherwellis olemisest: «Tunne on suurepärane. Hindan kõrgelt ka Legia peatreenerit, et ta mul laenule lubas tulla. Eelmine hooaeg mängisin ma peaaegu kõigis mängudes, ainult paar mängu jäid vahele, võitsime liiga, mis oli suurepärane kogemus, aga ma lihtsalt tundsin, et ma tahan enda õigel positsioonil mängida ja ma ütlesin talle seda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles