Bayern napsab ManU suve suurima sihtmärgi endale?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arturo Vidal,
Arturo Vidal, Foto: SCANPIX

Tänavusel suvel on pikalt räägitud Torino Juventuse tähtmängija Arturo Vidali võimalikust siirdumisest Manchester Unitedisse. Täna kirjutab Eurosport, et Vidalile on silma peale pannud Müncheni Bayern ja seega võib endine Leverkuseni Bayeri mees siirduda hoopis taas Saksamaale.

Kui Bayernil on tähtmängijaid jalaga segada, siis suvise üleminekuakna lõpus on neil seis, kus keskväljale polegi neil enam väga palju mehi järgi jäänud. Teatavasti lahkus Toni Kroos pärast MMi Madridi Reali ning lisaks on tõsiste traumadega hädas hispaanlased Thiago Alcantara ja Javi Martinez. Viimane neist on palliplatsilt eemal koguni seitse kuud.

Seega on hakatud aina rohkem rääkima, et Bayern teeb sel suvel veel ühe suure ostu ja keskväljale tuuakse jõudu juurde. Siinkohal nähaksegi Arturo Vidalis meest, kes suudaks oma kogemustega lihtsalt Bayerni keskväljale sulanduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles