Hunt murdis ja rüseles, Bengals kaotas

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: AFP/SCANPIX

Ameerika jalgpalliliiga NFL teises tänavuse hooajaeelses mängus kaotas Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals 17:25 New York Jetsile. Hunt oli tavapärasel tasemel, mängujuhti ta seekord maha ei murdnud, küll aga kolm palliga läbijooksu üritanud vastast. Ka sattus Hunt rüselusse, kui läks kaitsma oma meeskonna mängijat.

Vasakkaitsja Hunt sai ohtralt mänguaega, viibis platsil pea terve esimese poolaja, kui Jets ründas ning osa kolmandastki. Mitmel puhul häiris ta vastaste mängujuhti, paar korda oli kallalegi pääsemas, kuid niinimetatud sacki kirja ei saanud. Kolm läbijooksu üritanud Jetsi mängijat ta siiski peatas, ühe tagapool palli mängupanemise joont.

Esimesel veerandajal, kui platsil oli Bengalsi algkoosseisu ründajad, tegi äsja kuue aasta pikkuse lepingu sõlminud mängujuht Andy Dalton perfektset tööd. Kõik tema kaheksa söötu jõudsid kohale ning meeskond läks juhtima 17:3.

Kuna hooajaeelsed kohtumised on eelkõige teise koosseisu katsetamiseks – esimene hangib pisut mängutunnetust, kuid peamine on staaridel terve püsida – siis sealt edasi Bengalsil enam punkte ei tulnud, sest varumängujuhid pole neil teab kui head.

Läinud nädalal kaotas Bengals 39:41 Kansas City Chiefsile.

Järgmisel pühapäeval kohtub Bengals hooajaeelses mängus võõrsil Arizona Cardinalsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles