Sula võitis Eesti meistrivõistlustel aerutamises viis kulda

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Sula.
Kaspar Sula. Foto: Facebook

Eesti meistrivõistlustel aerutamises võitis viis kuldmedalit 23-aastane Kaspar Sula, kes nädal tagasi tõi koos Kaarel Aluperega MM-i kahesüsta finaalikoha.

Harku järvel toimus haarav meeste ühesüstade 200 meetri finaal, kus Kaspar Sula alistas ülinapilt Tarmo Tootsi. Võitja selgus alles fotofiniši abil. Kolmanda kohaga üllatas Kristjan Oras jättes Kaarel Alupere neljandaks.

Kahesüstade põnevas finaalis edestasid Sula-Alupere veenvalt Tootsi-Orase.

Teisel olümpiadistantsil 1000 meetris oli ühesüstal võitja Tarmo Tootsi Kaarel Alupere ja German Orlovi ees. Sama distantsi kahesüstal võitsid kindlalt Sula-Alupere, neljasüstal lisandusid võitjapaati veel Tootsi ja Oras.

500 meetri ühesüstal õnnestus troonile jääda MM-il 11. koha saavutanud Tarmo Tootsil, kes oli 0,5 sekundiga üle Kaspar Sulast, taas teenis pronksi German Orlov. Kahesüstal näitasid taaskord kindlat üleolekut Sula-Alupere.

Kokkuvõttes oli edukaimaks süstameheks Sula, kelle kontosse jäi viis kulda. Tunduvalt hõredam oli konkurents naiste süstal ja meeste kanuul, kus edukamad sportlased olid Natalia Tortsova ning Joosep Karlson. Parim võistkond oli Tartu Ülikooli ASK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles