Kanepi ja Kontaveit tõusid maailma edetabelis

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Liis Treimann

Eesti naistennisistid Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit tõusid täna avaldatud uues tennise maailma edetabelis ühe koha võrra. Kanepi asub nüüdsest 49. ja Kontaveit 141. positsioonil.

Kontaveit asub uues tennise edetabelis praeguse seisuga oma karjääri parimal positsioonil. Eva Paalma langes ühe koha võrra ja asub nüüd 1006. positsioonil.

Eesti meestennisistidel uues tennise maailma edetabelis nii hästi ei läinud ning neil tuli kohti loovutada. Eesti meeste esireket Jürgen Zopp langes uues tennise maailma edetabelis 299. kohalt 306. positsioonile. Vladimir Ivanov kaotas samuti kolm kohta ning asub nüüd 498. positsioonil.

Naiste edetabelit juhib ameeriklanna Serena Williams, teisel kohal on rumeenlanna Simona Halep ja kolmas on hiinlanna Na Li. Meeste esireket on serbialane Novak Djokovic. Talle järgnevad hispaanlane Rafael Nadal ja šveitslane Roger Federer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles