Eesti veemotosportlased võitsid EMilt hõbeda ja pronksi

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autasustamine Augustowis.
Autasustamine Augustowis. Foto: Eesti Veemoto Liit

Möödunud nädalavahetusel toimus Poolas Augustowis Endurance Pneumaticsi 6-tunnise meeskondliku kestvussõidu Euroopa meistrivõistluste teine etapp, kus eestlased saavutasid teise koha. Samal ajal võitis Art Raudva Poolas Skuslskis veemotoklassi T-550 EMil kolmanda koha.

Võistlustules oli Eestit esindamas Motobox Racing Team koosseisus Rainer Nikiforov, Tõnis Laur ja Erki Lainjärv. Eesti, Läti ja Venemaa segameeskonnas sõitis Jaanus Mill.

Augustowi etapil võistles 20 paatkonda. Stardist sai Eesti meeskonda esindav Erki Lainjärv minema viiendana. Motobox Racing Team lõpetas etapi kolmandana ja kahe etapi kokkuvõttes tuli Eestisse hõbemedal.

Jaanus Mill saavutas rahvusvahelises segameeskonnas Euroopa meistrivõistluste kokkuvõttes pronksmedali.

Samal ajal peeti samuti Poolas, Skulskis veemotoklassi T-550 Euroopa meistrivõistlusi. Eestit esindasid Art Raudva ja Aivar Kommisaar. Ajasõitudes sai parima stardikoha Marcin Mucha Poolast, teine oli Kommisaar ja kolmas Raudva. Esimesest stardist alates juhtis võistlust mitmekordne maailmameister Mucha Poolast. Teise ja kolmanda koha pärast käis tihe võidusõit Raudva ja Läti esindaja Dmitrij Anikejevsi vahel. Viimase sõidu Raudva küll võitis, aga hõbemedalist jäi tal puudu 50 punkti. Euroopa meistritiitli võitis poolakas Marcin Mucha, hõbemedalile tuli Läti võidusõitja Dmitrij Anikejevs ja pronksmedali võitis Raudva. Kommisaar lõpetas neljandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles