ManU kulutab Reali tähtmängija hankimiseks 125 miljonit eurot

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel Di Maria Argentina koondise särgis.
Angel Di Maria Argentina koondise särgis. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistluseid kaotusega alustanud Manchester Unitedi jalgpallimeeskond soovib enne augusti lõppu veel meeskonda tugevdada ja nende suurimaks sihtmärgiks on Madridi Reali ründav poolkaitsja Angel Di Maria.

Briti meedia teatel tuleks Di Maria eest Realile maksta 63 miljonit eurot. ManUs hakkaks ta aga teenima 250 000 euro suurust nädalapalka. Kuna argentiinlasele pakutakse teadete kohaselt viie aasta pikkust lepingut, siis kokku kuluks Di Maria peale Manchesteri klubil umbes 125 miljonit eurot.

Briti meedia teatel on ManU peatreener Louis van Gaal andnud võistkonna tegevjuhile Ed Woodwardile esitanud nõudmise, et Di Maria oleks augusti lõpuks nende mängumees.

Lisaks teeb ManU jätkuvalt tööd, et tuua meeskonda Amsterdami Ajaxi äärekaitsja/kaitsev poolkaitsja Daley Blind ja Lissaboni Sportingu kaitsja Marcos Rojo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles