Tippklubi apsakas: tähtmängija pidi puhta särgi puudumise tõttu mängust lahkuma

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Ayew (vasakul) kohtumises Montpellier'i vastu.
Andre Ayew (vasakul) kohtumises Montpellier'i vastu. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa kõrgliigas pidas Marseille nädalavahetusel esimese kohtumise oma renoveeritud kodustaadionil, kuid vastu tuli võtta 0:2 kaotus Montpellierilt. Seejuures tabas neid ka mängu ajal valus tagasilöök, kui nende üks tähtmängijaid Andre Ayew oli omapärasel põhjusel sunnitud väljakult lahkuma.

Ayew sai esimesel poolajal peahaava ning see vajas seejärel ka arstide hoolt. Kuna mängija särk oli saanud verega kokku, siis tuli ründajal ka särki vahetada. Kuna teisel poolajal läks Ayew peahaav uuesti lahti, siis sai ka uus mängusärk veriseks, kirjutab Eurosport.

Kuna Marseille meeskonnal oli Ayew jaoks kaasas ainult kaks särki, siis tekkis juba meeskonnal probleem. Esmalt üritati särk numbriga 33 teha niimoodi ümber, et selle seljal ilutseks number 10. Kuna ka see ei õnnestunud, siis pidi peatreener Ayew 52. minutil pingile võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles